Перейти до вмісту
Головна » Запечена яловичина з сирною начинкою

Запечена яловичина з сирною начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечена яловичина з сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г філе яловичини (одним шматком)
    ❯ 150 г жирного сиру
    ❯ 100 г козячого сиру
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ жменя рубаних лісових горіхів
    ❯ 1 молода цибулина із зеленню
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. тертого імбиру
    ❯ 800 г дрібної картоплі
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування яловичини з сирною начинкою

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. М’ясо промити, обсушити, надрізати вздовж, не прорізаючи до кінця, розгорнути та трохи відбити, формуючи рівний пласт.

    Крок 2

    Кинзу та цибулину із зеленню промити, обсушити, дрібно посікти та перемішати з сиром, козячим сиром та горіхами. Масу посолити, поперчити, додати імбир, 2 ст. л. олії та добре перемішати.

    Крок 3

    Викласти сирну масу рівним шаром на м’ясо, згорнути його щільним рулетом та зафіксувати кулінарною ниткою.

    Крок 4

    Картоплю очистити, вимити, обсушити, великі бульби нарізати половинками.

    Крок 5

    На 2 ст. л. олії обсмажувати рулет по 5 хв з усіх сторін. Обсмажений рулет перекласти у форму для запікання, викласти навколо м’яса картопля, додати розмарин і лавровий лист, полити маслом, що залишилося та запікати 45хв.

    Крок 6

    Готове м’ясо перекласти на блюдо сервування та на 10 хв накрити листом алюмінієвої фольги. Подати гарячою із запеченою картоплею.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена яловичина з сирною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *