Рецепт “Запечені курячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г рубаної курятини
❯ 200 г черствого хліба
❯ 100 г тертого сиру
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 яйце
❯ 2 ст. л. молока
❯ 1 ч. л. сушеного базиліка
❯ гострий перець
❯ сіль
❯ рослинна олія
❯ рубана зелень (асорті)
Покроковий процес приготування запечених курячіх котлет
Крок 1
Духовку нагріти до 200°, підготувати форму для випікання та вистелити пергаментом.
Крок 2
Часник очистити та дрібно порубати. Хліб стовкти у дрібну крихту.
Крок 3
У глибокій мисці м’ясо перемішати з хлібною крихтою, часником, сиром та молоком, вбити яйце, додати базилік,
посолити та поперчити до смаку.
Крок 4
Додати в масу рубану зелень (петрушка, зелену цибулю, базилік …), добре перемішати та вологими руками
сформувати невеликі котлети. Вироби змастити рослинною олією і викласти в підготовлену форму в один шар.
Крок 5
Котлети запікати 25-30 хв. Подати гарячими з гарніром з відвареної картоплі або картопляного пюре та салатом
зі свіжих овочів.