Перейти до вмісту
Головна » Запечені курячі котлети

Запечені курячі котлети

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечені курячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г рубаної курятини
    ❯ 200 г черствого хліба
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. молока
    ❯ 1 ч. л. сушеного базиліка
    ❯ гострий перець
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія
    ❯ рубана зелень (асорті)

    Покроковий процес приготування запечених курячіх котлет

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200°, підготувати форму для випікання та вистелити пергаментом.

    Крок 2

    Часник очистити та дрібно порубати. Хліб стовкти у дрібну крихту.

    Крок 3

    У глибокій мисці м’ясо перемішати з хлібною крихтою, часником, сиром та молоком, вбити яйце, додати базилік,
    посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Додати в масу рубану зелень (петрушка, зелену цибулю, базилік …), добре перемішати та вологими руками
    сформувати невеликі котлети. Вироби змастити рослинною олією і викласти в підготовлену форму в один шар.

    Крок 5

    Котлети запікати 25-30 хв. Подати гарячими з гарніром з відвареної картоплі або картопляного пюре та салатом
    зі свіжих овочів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені курячі котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *