Рецепт “Запечені свинячі реберця під маринадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4-6 порцій:
❯ 1 кг свинячих реберців
❯ 2 лайми
❯ 150 мл кленового сиропу
❯ 2 ст. л. томатної пасти
❯ 1 ст. л. меленого куміна
❯ 1 ч. л. гострого перцевого соусу
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 2 зубки часнику
❯ сіль перець
Покроковий процес приготування свинячіх реберць під маринадом
Крок 1
Свинячі реберця промити, обсушити, за бажанням нарізати порційними шматками або шматочками по кістці та викласти в один шар у глибоку форму для запікання.
Крок 2
Цедру лаймів натерти, віджати сік. Часник очистити та порубати.
Крок 3
Для маринаду олію перемішати з кленовим сиропом, томатною пастою, перцевим соусом та куміном і злегка збити. Підмішати терту цедру та часник, додати сік лаймів, посолити та поперчити до смаку.
Крок 4
Полити маринадом реберця у формі, накрити харчовою плівкою і маринувати в прохолодному місці 1 годину.
Крок 5
Духовку нагріти до 220 °. Харчову плівку видалити, реберця перемішати, помістити в духовку і запікати 30 хв, іноді поливаючи маринадом із форми.
Крок 6
Реберця перевернути, полити маринадом і готувати ще 30 хв, так само зрідка поливаючи маринадом. Подати гарячими з легким овочевим салатом та відвареними овочами.