Перейти до вмісту
Головна » Запечені свинячі реберця під маринадом

Запечені свинячі реберця під маринадом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечені свинячі реберця під маринадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4-6 порцій:
    ❯ 1 кг свинячих реберців
    ❯ 2 лайми
    ❯ 150 мл кленового сиропу
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ 1 ст. л. меленого куміна
    ❯ 1 ч. л. гострого перцевого соусу
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ сіль перець

    Покроковий процес приготування свинячіх реберць під маринадом

    Крок 1

    Свинячі реберця промити, обсушити, за бажанням нарізати порційними шматками або шматочками по кістці та викласти в один шар у глибоку форму для запікання.

    Крок 2

    Цедру лаймів натерти, віджати сік. Часник очистити та порубати.

    Крок 3

    Для маринаду олію перемішати з кленовим сиропом, томатною пастою, перцевим соусом та куміном і злегка збити. Підмішати терту цедру та часник, додати сік лаймів, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Полити маринадом реберця у формі, накрити харчовою плівкою і маринувати в прохолодному місці 1 годину.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 220 °. Харчову плівку видалити, реберця перемішати, помістити в духовку і запікати 30 хв, іноді поливаючи маринадом із форми.

    Крок 6

    Реберця перевернути, полити маринадом і готувати ще 30 хв, так само зрідка поливаючи маринадом. Подати гарячими з легким овочевим салатом та відвареними овочами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені свинячі реберця під маринадом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *