Перейти до вмісту
Головна » Запіканка з овочів

Запіканка з овочів

    Запіканка з овочів

    «Діаменю» рецепт “Запіканка з овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    161 ккал

    Інгредієнти

    – По 300 г броколі та цвітної капусти
    – 100 г стручкової квасолі
    – 4 ст. нежирної сметани
    – 100 г твердого сиру
    – 2 яйця
    – зубчик часнику
    – сіль і перець – на смак
    – 1-2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування запіканки з овочів

    Крок 1

    Змішую сметану та яйця, додавши сіль та мелений перець на смак. Зубчик часнику очищаю та натираю на дрібній тертці. Додаю до сметанно-яєчної суміші.

    Крок 2

    Сир натираю на дрібній тертці. Всю капусту розумію на суцвіття. Стручкову квасолю та капусту викладаю в киплячу підсолену воду і варю близько 2 хв. Потім воду зливаю.

    Крок 3

    Перекладаю овочі у змащену олією форму, заливаю сметанним соусом. Посипаю сиром і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаю 35-40 хвилин до утворення рум’яної скоринки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка з овочів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *