«Діаменю» рецепт “Запіканка з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 350 г нежирного сиру
– 300 г вишні без кісточок
– 2 яйця
– цукрозамінник на смак
– панірувальні сухарі або манна крупа
Покрокове приготування запіканки з вишнею
Крок 1
Сир, жовтки та цукрозамінник перемішую блендером
Крок 2
Яєчні білки збиваю у міцну піну та акуратно додаю в сирну масу. Форми злегка присипаю сухарями або манкою, викладаю вишню, зверху – сирну суміш.
Крок 3
Випікаю в розігрітій до 200 градусів духовці 25 хвилин до золотистої скоринки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!