Перейти до вмісту
Головна » Заварні канапе з лососем і вершками

Заварні канапе з лососем і вершками

    Заварні канапе з лососем і вершками

    Рецепт “Заварні канапе з лососем і вершками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    25 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 125 г борошна
    – 100 мл молока
    – 80 мл води
    – 3 яйця
    – 70 г вершкового масла
    – Сіль
    Для начинки:
    – 150 г копченого лосося скибочками
    – 200 мл жирних вершків
    – Сіль
    – Перець
    – Жменя дрібної зелені для подачі

    Покроковий процес приготування заварних канапе з лососем

    Крок 1

    У каструлі молоко розвести водою та довести до кипіння. Додати нарізане кубиками масло, злегка посолити та готувати, доки повністю не розчиниться.

    Крок 2

    Всипати в один захід борошно і продовжувати прогрівати масу, інтенсивно перемішуючи її дерев’яною лопаткою. Борошно має повністю вбрати рідину, а тісто – легко відставати від дна і стінок посуду.

    Крок 3

    Каструлю зняти з вогню і перекласти тісто в інший посуд. Тесту дати трохи охолонути, вбити по одному яйця, добре перемішуючи після кожного.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180°. Перекласти тісто в мішок кондитерський і відсадити на вистелене пергаментом лист 20-25 виробів. Випікати бл. 20 хв.

    Крок 5

    Вершки добре охолодити та збити зі щіпкою солі в пишну масу. Рибу нарізати тонкими смужками.

    Крок 6

    Готові вироби вийняти з духовки та дати трохи охолонути. Верхівки виробів надрізати. Покласти в кожен виріб трохи збитих вершків і скибочку лосося. Додати 1–2 гілочки зелені та накрити верхівкою. Заварні канапе подати охолодженими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заварні канапе з лососем і вершками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *