Перейти до вмісту
Головна » Желе на кефірі

Желе на кефірі

    Желе на кефірі

    «Діаменю» рецепт “Желе на кефірі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    68 ккал

    Інгредієнти

    – 500 мл кефіру (0% або 1% жирності)
    – 2,5 ст. з гіркою желатину
    – 30-40 г ананаса
    – 1 ківі
    – 2 сливи
    – 1 персик
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування желе на кефірі

    Крок 1

    Желатин висипаю в каструльку, заливаю 0,5 ст. теплої води та на малому вогні, помішуючи, доводжу до розчинення. Нарізаю фрукти кубиками.

    Крок 2

    Кефір змішую з розведеним желатином, додаю фрукти, замінник цукру і добре перемішую. Місткість застилаю харчовою плівкою, щоб краї звисали. Виливаю кефір із фруктами та ставлю в холодильник.

    Крок 3

    Коли все застигне, дістаю з холодильника, накриваю тарілкою та перевертаю. Желе легко відокремлюється від плівки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе на кефірі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *