«Діаменю» рецепт “Желе на кефірі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
68 ккал
Інгредієнти
– 500 мл кефіру (0% або 1% жирності)
– 2,5 ст. з гіркою желатину
– 30-40 г ананаса
– 1 ківі
– 2 сливи
– 1 персик
– замінник цукру – на смак
Покрокове приготування желе на кефірі
Крок 1
Желатин висипаю в каструльку, заливаю 0,5 ст. теплої води та на малому вогні, помішуючи, доводжу до розчинення. Нарізаю фрукти кубиками.
Крок 2
Кефір змішую з розведеним желатином, додаю фрукти, замінник цукру і добре перемішую. Місткість застилаю харчовою плівкою, щоб краї звисали. Виливаю кефір із фруктами та ставлю в холодильник.
Крок 3
Коли все застигне, дістаю з холодильника, накриваю тарілкою та перевертаю. Желе легко відокремлюється від плівки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!