Перейти до вмісту
Головна » Альтернатива картоплі фрі

Альтернатива картоплі фрі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Альтернатива картоплі фрі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 180 ккал, 8 г білків,
    12 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г очищеної брукви
    ❯ оливкова олія
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування альтернативу картоплі фрі

    Крок 1

    Брукву нарізати брусочками товщиною бл. 0,7 см та довжиною бл. 6–7 см. Завантажити їх у киплячу воду та бланшувати 3 хв. Відкинути на друшляк, обполоснути холодною водою та обсушити паперовим рушником.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 170 °. Деко вислати папером для випікання і змастити оливковою олією. Викласти на лист брусочки брукви, злегка їх поперчити та збризкати оливковою олією. Запікати брукву 25 хв, потім посипати сиром і запікати ще 2 хв, щоб сир розплавився. Палички посолити на смак і подати з кетчупом.

    Для кетчупу 3 зубчики часнику та 1 цибулину очистити, порубати та злегка обсмажити на 3 стіл. ложках олії. Додати 1 стіл. ложку томату-пасти, 450 г консервованої м’якоті помідорів та 80 мл сухого червоне вино. Кетчуп посолити,
    поперчити, додати щіпку цукру та варити 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Альтернатива картоплі фрі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *