Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з апельсиновим пюре

Пиріг з апельсиновим пюре

    Апельсиновий пиріг

    «Діаменю» рецепт “Пиріг з апельсиновим пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    150 ккал

    Інгредієнти

    – 1 апельсин
    – 1 яйце
    – 110 г подрібненого мигдалю
    – 1 лимон
    – щіпка кориці
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування апельсинового пирога

    Крок 1

    Для початку необхідно зробити апельсинове пюре. Мию апельсин і варю його на малому вогні близько 20 хв. Дістаю його і даю охолонути.

    Крок 2

    Розрізаю на кілька частин, вибираю кісточки. Потім подрібнюю апельсин у блендері разом зі шкіркою у пюре. Яйце збиваю, додавши порошок стевії. Додаю до яєчної маси порошок кориці, 1 ст.л. лимонного соку, цедру лимона, мигдаль та апельсинове пюре.

    Крок 3

    Масу, що вийшла, викладаю у форму для запікання. Випікаю у духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин до золотистої скоринки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з апельсиновим пюре. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *