«Діаменю» рецепт “Пиріг з апельсиновим пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
150 ккал
Інгредієнти
– 1 апельсин
– 1 яйце
– 110 г подрібненого мигдалю
– 1 лимон
– щіпка кориці
– порошок стевії – на смак
Покрокове приготування апельсинового пирога
Крок 1
Для початку необхідно зробити апельсинове пюре. Мию апельсин і варю його на малому вогні близько 20 хв. Дістаю його і даю охолонути.
Крок 2
Розрізаю на кілька частин, вибираю кісточки. Потім подрібнюю апельсин у блендері разом зі шкіркою у пюре. Яйце збиваю, додавши порошок стевії. Додаю до яєчної маси порошок кориці, 1 ст.л. лимонного соку, цедру лимона, мигдаль та апельсинове пюре.
Крок 3
Масу, що вийшла, викладаю у форму для запікання. Випікаю у духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин до золотистої скоринки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!