Перейти до вмісту
Головна » Баклажани в томаті

Баклажани в томаті

    Баклажани в томаті

    «Діаменю» рецепт “Баклажани в томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    169 ккал

    Інгредієнти

    – 3 середніх баклажанів
    – 2 великі помідори
    – 1 солодкий перець
    – 2 зубчики часнику
    – сіль і мелений чорний перець – на смак
    – рослинна олія

    Покрокове приготування баклажанів в томаті

    Крок 1

    Помідори та баклажани мою, нарізаю кружальцями. Солодкий болгарський перець – великими скибочками. Злегка обсмажую овочі з усіх боків на олії. Перекладаю шарами в товстостінну каструлю.

    Крок 2

    Кожен шар солю, перчу, приправляю подрібненим обсмаженим часником. Не перемішую! Накриваю кришкою та тушу на малому вогні близько 30-40 хвилин.

    Крок 3

    Даю овочам охолонути та перекладаю у скляний посуд із кришкою. Таку закуску можна їсти холодною. Зберігаю в холодильнику

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Баклажани в томаті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *