Перейти до вмісту
Головна » Баклажани закусочні з часником

Баклажани закусочні з часником

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Баклажани закусочні з часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 800 г баклажанів
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 100 г рубаних волоських горіхів
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ кілька гілочок петрушки
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування баклажан з часником

    Крок 1

    Баклажани нарізати поздовжніми пластинами завтовшки 1 см та обсмажувати на сковороді на 2 ст. л. олії до золотистого кольору з обох сторін. Обсмажені баклажани викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир, злегка посолити та дати охолонути.

    Крок 2

    Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Часник очистити та потовкти у ступці. Солодкий перець вимити та нарізати дрібними кубиками, очищену цибулину – півкільцями.

    Крок 3

    Цибулю і моркву обсмажити на маслі, що залишилася, до прозорості цибулі. Додати перець, часник, горіхи,
    посолити, поперчити, обсмажувати 5 хв, зняти з вогню та дати охолонути. Овочеву масу перемішати із сиром.

    Крок 4

    На кожну пластину баклажану викласти трохи овочевої маси з сиром і горіхами та згорнути пластини рулетиками. Готові рулетики подати охолодженими із зеленню петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Баклажани закусочні з часником. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *