Перейти до вмісту
Головна » Башти з баклажанів

Башти з баклажанів

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Башти з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 280 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г помідорів
    ❯ 50 г моцарелли для піци
    ❯ 2 курячих філе
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 баклажани
    ❯ 4 ст. л. борошна
    ❯ 50 г руколи
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування баклажанів

    Крок 1

    Помідори вимити, нарізати кубиками та помістити в невелику каструлю. Влити 100 мл води, посолити, поперчити та довести до кипіння. Тушити 10 хв.

    Крок 2

    Моцарелу нарізати скибочками. Куряче філе розрізати на 6 шматочків і кожен відбити. Посолити, поперчити та обсмажити з обох боків на половині олії.

    Крок 3

    Баклажани вимити та нарізати кружальцями. Посолити, залишити на 15 хв, потім промити та трохи віджати. Обваляти в борошні та підрум’янити з обох боків на маслі, що залишилося.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 190 °. Руколо порвати. На лист, вистелений пергаментом, укласти у вигляді башт баклажани, куряче філе і моцареллу, прошаровуючи помідорами та рукколою.

    Крок 5

    Сир перемішати з вершковим маслом та сухарями. Масу розподілити по «вежам» і запікати 10-15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Башти з баклажанів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *