Перейти до вмісту
Головна » Білкові кекси

Білкові кекси

    Білковий кекс

    «Діаменю» рецепт “Білкові кекси” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г м’якого сиру
    – 3 яйця
    – 200 г еритриту
    – 150 г вершкового масла
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – порошок ваніліну – на кінчику ножа
    – кунжутне насіння для прикраси

    Покрокове приготування білкових кексів

    Крок 1

    До охолоджених яєць додаю еритріт і щіпку солі. Збиваю міксером до збільшення в об’ємі у 2 рази та утворення густої піни. Вершкове масло розтоплюю на водяній бані та повільно вводжу у яєчну масу. Акуратно перемішую

    Крок 2

    До сиру додаю розпушувач та ванілін. Перемішую та акуратно додаю до яєчної суміші. Наповнюю отриманим тестом силіконові формочки для кексів, тільки не до кінця, тому що кекси в процесі випікання піднімуться.

    Крок 3

    Змащую зверху яйце. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Прикрашаю кунжутом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Білкові кекси. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *