Перейти до вмісту
Головна » Борщ без картоплі

Борщ без картоплі

    Борщ без картоплі

    «Діаменю» рецепт “Борщ без картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,33 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г яловичини
    – 2,5 л води
    – 2 буряки
    – 200 г квашеної капусти
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 0,5 л томатного пюре
    – пучок зелені
    – 2-3 зубчики часнику
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування борщу без картоплі

    Крок 1

    Яловичину мою і заливаю водою. Доводжу до кипіння і варю 5 хвилин. Зливаю бульйон, знову заливаю водою, додаю спеції та прянощі, доводжу до кипіння і варю на малому вогні 1,5 години.

    Крок 2

    Буряк мий, загортаю у фольгу і запікаю в духовці при 200 град. година. Моркву та цибулю мою, очищаю. Цибулю подрібнюю, моркву натираю на великій тертці. Обсмажую овочі на олії до м’якості. Додаю томатне пюре, тушу 5 хв.

    Крок 3

    Запечені буряки очищаю, натираю на великій тертці та опускаю в бульйон. Варю 5 хвилин. Додаю квашену капусту, варю 10 хвилин. Додаю обсмажені овочі, варю 5 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ без картоплі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *