Перейти до вмісту
Головна » Борщ із кількою

Борщ із кількою

    Борщ із кількою

    «Діаменю» рецепт “Борщ із кількою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    92 ккал

    Інгредієнти

    – 1 буряк
    – 1 морква
    – 7 картоплин
    – 1 цибулина
    – 250 г квашеної капусти
    – 1 ст. цукру
    – 3 ч. л. солі
    – 3 яйця
    – 1 банку кільки в томатному соусі
    – 1 ст. квасолі
    – 0,5 ст. рослинної олії
    – по 1 ст. сушених кропу, петрушки та зеленої цибулі
    – лавровий лист

    Покрокове приготування борщу із кількою

    Крок 1

    У 3 л окропу кладу цілі очищені картопля, буряк, квасоля. Варю на малому вогні до готовності, потім буряки натираю на тертці.

    Крок 2

    Подрібнені моркву та цибулю обсмажую на олії, додавши сіль та цукор. Кладу в засмажку розім’яту варену
    картоплю, а в овочевий бульйон – квашену капусту, варю 10 хвилин і перекладаю засмажку з картоплею.

    Крок 3

    Після закипання кладу кільку, потім тертий буряк. Варю 5-7 хвилин і додаю подрібнені варені яйця, зелень, лавровий лист. Готую 2-3 хвилини. Подаю зі сметаною.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ із кількою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *