Перейти до вмісту
Головна » Борщ із квасолею

Борщ із квасолею

    Борщ із квасолею

    «Діаменю» рецепт “Борщ із квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    62 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г свинячих кісточок
    – 1 ст. квасолі
    – 5 картоплин
    – 1 буряк
    – 300 г капусти
    – 1 морква
    – 1 солодкий перець
    – цибулина
    – 3 ст. томатного соусу
    – 2 ст. оцту
    – 0,5 ч.л. цукру
    – сіль
    – мелений перець
    – рослинна олія

    Покрокове приготування борщу із квасолею

    Крок 1

    Квасолю замочую на ніч, промиваю та заливаю водою. Опускаю кісточки, ставлю на вогонь. Доводжу до кипіння, варю годину.

    Крок 2

    Викладаю нарізану картоплю та нашатковану капусту. Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, обсмажую на олії.

    Крок 3

    Тушу з соусом, нарізаними буряком та солодким перцем, перекладаю до борщу. Додаю оцет, цукор, солю, перчу, варю ще протягом 5 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ із квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *