Перейти до вмісту
Головна » Борщ пісний

Борщ пісний

    Борщ пісний

    «Діаменю» рецепт “Борщ пісний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    72 ккал

    Інгредієнти

    – 1 буряк
    – 1 морква
    – 2 картоплини
    – 1-2 цибулини
    – 1-2 помідори
    – 100 г замороженої стручкової квасолі
    – 150 г капусти
    – 2 зубчики часнику
    – зелень
    – рослинна олія
    – оцет
    – сіль
    – 2 лаврові листи

    Покрокове приготування борщу пісного

    Крок 1

    Картоплю нарізаю брусочками, опускаю в каструлю з окропом (2 л). Буряк чищу, нарізаю брусочками, збризкую оцтом і обсмажую на олії.

    Крок 2

    До буряків додаю дрібно нарізані цибулю та помідори, натерту моркву, солю, кладу лаврове листя та часник, нарізаний тонкими пластинами. Постійно помішую засмажку до напівготовності, потім перекладаю в каструлю з картоплею.

    Крок 3

    Через 5 хвилин додаю квасолю та нашатковану капусту. Варю до готовності. Борщ під час подачі посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ пісний. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *