Перейти до вмісту
Головна » Брецлі

Брецлі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Брецлі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ВИРОБІВ
    ❯ 500 г борошна + для формування виробів
    ❯ 40 г свіжих пекарських дріжджів
    ❯ 300 мл води
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 15 г вершкового масла
    ❯ велика морська сіль для посипання виробів
    ❯ вершкове масло для змащування
    Додатково:
    ❯ 1,5 л води
    ❯ 6 ст. л. соди
    ❯ 100 мл вершків 30%
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування брецлів

    Крок 1

    У теплій воді розчинити цукор, додати дріжджі та перемішати до повного розчинення дріжджів. Вершкове масло розтопити на повільному вогні, дати трохи охолонути.

    Крок 2

    На дріжджову суміш просіяти борошно з сіллю, додати розтоплене масло і руками вимісити однорідне еластичне і трохи липке тісто

    Крок 3

    У широкій невисокій каструлі довести до кипіння 1,5 л води та розчинити у ній соду. Підготувати вистелений пергаментом лист.

    Крок 4

    Тісто обім’яти, поділити на 6 рівних частин. Кожну частину розкотити в тонку ковбаску завдовжки 50-60 см та сформувати брецлі.

    Крок 5

    Киплячу воду з содою зняти з вогню. По черзі опускати вироби у воду на 15 с та за допомогою шумівки перекладати на підготовлений лист. Вироби присипати сіллю та залишити при кімнатній температурі на 25–30 хв.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 250 ° та випікати брецлі 20-25 хв. Вершкове олію для змащування розтопити. Готові брецлі вийняти з духовки та змастити розтопленим олією.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Брецлі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *