Перейти до вмісту
Головна » Букатіні з маскарпоне та білим вином

Букатіні з маскарпоне та білим вином

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Букатіні з маскарпоне та білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 350 г букатіні
    ❯ 150 г печериць
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 200 г маскарпоне
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 10 стебел шнитт-лука
    ❯ кілька гілочок базиліка
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ тертий пармезан

    Покроковий процес приготування букатіні з маскарпоне

    Крок 1

    Букатіні відварити у достатній кількості киплячої підсоленої води аль-денте і відкинути на друшляк. Ок. 100 мл води з-під пасти зібрати.

    Крок 2

    Маскарпоне розім’яти вилкою. Шнітт-цибуля і базилік промити, обсушити та порубати.

    Крок 3

    Гриби очистити, промити та нарізати поздовжніми пластинами.

    Крок 4

    На сковороді на гарячому вершковому олії обсмажувати гриби, поки з них не випарується більша частина рідини. Гриби посолити та поперчити.

    Крок 5

    Влити до грибів вино і воду з-під пасти та дати рідини випаруватись на 1/4.

    Крок 6

    Викласти на сковороду пасту, маскарпоне і добре перемішати. Посипати блюдо шнитт луком і тертим пармезаном, посолити та поперчити на смак

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Букатіні з маскарпоне та білим вином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *