Рецепт “Букатіні з маскарпоне та білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 350 г букатіні
❯ 150 г печериць
❯ 50 г вершкового масла
❯ 200 г маскарпоне
❯ 100 мл білого сухого вина
❯ 10 стебел шнитт-лука
❯ кілька гілочок базиліка
❯ сіль
❯ перець
❯ тертий пармезан
Покроковий процес приготування букатіні з маскарпоне
Крок 1
Букатіні відварити у достатній кількості киплячої підсоленої води аль-денте і відкинути на друшляк. Ок. 100 мл води з-під пасти зібрати.
Крок 2
Маскарпоне розім’яти вилкою. Шнітт-цибуля і базилік промити, обсушити та порубати.
Крок 3
Гриби очистити, промити та нарізати поздовжніми пластинами.
Крок 4
На сковороді на гарячому вершковому олії обсмажувати гриби, поки з них не випарується більша частина рідини. Гриби посолити та поперчити.
Крок 5
Влити до грибів вино і воду з-під пасти та дати рідини випаруватись на 1/4.
Крок 6
Викласти на сковороду пасту, маскарпоне і добре перемішати. Посипати блюдо шнитт луком і тертим пармезаном, посолити та поперчити на смак