«Діаменю» рецепт “Булети з хеку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
80 ккал
Інгредієнти
– 500 г філе хека
– пів моркви
– цибулина
– 1 яйце
– 2 ст. Псіліум
– сіль
– перець
– вершкове масло
– рослинна олія
– панірувальні сухарі
Покрокове приготування булетів з хеку
Крок 1
Цибулю і моркву дрібно нарізаю, обсмажую в невеликій кількості вершкового масла, даю трохи охолонути.
Крок 2
Філе подрібнюю блендером, додаю яйце, псилліум, солю, перчу, перемішую з обсмаженими овочами. Формую
котлети, обвалюю в сухарях. Смажу на олії з обох боків до зарум’янювання.
Крок 3
Формую биточки, обсмажую по 2 хвилини з кожного боку
на розпеченій сковороді з олією. Додаю
1 ст. води та тушу до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!