Перейти до вмісту
Головна » Булети з хеку

Булети з хеку

    Булети з хеку

    «Діаменю» рецепт “Булети з хеку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    80 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г філе хека
    – пів моркви
    – цибулина
    – 1 яйце
    – 2 ст. Псіліум
    – сіль
    – перець
    – вершкове масло
    – рослинна олія
    – панірувальні сухарі

    Покрокове приготування булетів з хеку

    Крок 1

    Цибулю і моркву дрібно нарізаю, обсмажую в невеликій кількості вершкового масла, даю трохи охолонути.

    Крок 2

    Філе подрібнюю блендером, додаю яйце, псилліум, солю, перчу, перемішую з обсмаженими овочами. Формую
    котлети, обвалюю в сухарях. Смажу на олії з обох боків до зарум’янювання.

    Крок 3

    Формую биточки, обсмажую по 2 хвилини з кожного боку
    на розпеченій сковороді з олією. Додаю
    1 ст. води та тушу до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Булети з хеку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *