Перейти до вмісту
Головна » Бульйон із омлетом

Бульйон із омлетом

    Бульйон із омлетом

    «Діаменю» рецепт “Бульйон із омлетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    128 ккал

    Інгредієнти

    – 2 л м’ясного бульйону
    – 2 яйця
    – 50 мл молока (води)
    – 1 ч. л. вершкового масла
    – сіль, перець – на смак
    – 1 пучок кропу

    Покрокове приготування бульйону із омлетом

    Крок 1

    Яйця збиваю з молоком чи водою, солю. Виливаю на сковороду або в невеликий сотейник, змащений олією, накриваю кришкою, готую на водяній бані близько 30 хвилин

    Крок 2

    Готовий омлет нарізаю невеликими шматочками, розкладаю по тарілках, заливаю гарячим бульйоном.

    Крок 3

    Перчу, додаю прянощі на смак. Перед подачею посипаю подрібненою зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бульйон із омлетом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *