Перейти до вмісту
Головна » Бульйон з курячими галушками

Бульйон з курячими галушками

    Бульйон з курячими галушками

    «Діаменю» рецепт “Бульйон з курячими галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    Для бульйону:
    – суповий набір з курки (спинка, крильця)
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – зелень
    – лавровий листок та перець – на смак
    Для галушок:
    – 500 г курячого філе
    – 2 яєчні білки
    – 0,5 ст. молока
    – хліб
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування бульйону з галушками

    Крок 1

    Варю бульйон 1-1,5 години під кришкою. Куряче філе пропускаю через м’ясорубку. Білок злегка збиваю. Додаю замочений у теплому молоці хліб. Солю та перчу.

    Крок 2

    Підмішую білок у фарш. Беру фарш їдальні ложкою, а чайною, змоченою у воді, відокремлюю невеликі шматочки та опускаю їх у киплячий бульйон. Варю на середньому вогні 7-10 хвилин.

    Крок 3

    Бульйон проціджую, додаю нарізану моркву. Викладаю галушки в порційні тарілки та розливаю бульйон.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бульйон з курячими галушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *