Перейти до вмісту
Головна » Буряковий брауні з шоколадним ганашем

Буряковий брауні з шоколадним ганашем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Буряковий брауні з шоколадним ганашем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 250 г пюрованих варених (запечених) буряків
    ❯ 2 ст. л. лляного насіння
    ❯ 4 ст. л. води
    ❯ 450 г борошна
    ❯ 100 г кокосової стружки
    ❯ 180 г цукру
    ❯ 1 1/2 ч. л. соди
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 80 мл рослинної олії
    ❯ 200 мл молока
    ❯ ванільний цукор
    Для сливового прошарку:
    ❯ прибл. 100 г сливового джему
    ❯ 40 г кокосової стружки
    ❯ 4 ст. л. молока
    Для ганаша:
    ❯ 170 г чорного шоколаду
    ❯ 180 мл кокосового (або іншого) молока

    Покроковий процес приготування бурякового брауні

    Крок 1

    Духовку нагріти до 190 °. Форму для запікання вистелити пергаментом. Насіння льону залити водою і дати настоятися 10 хв.

    Крок 2

    Борошно змішати з цукром, кокосовою стружкою, содою і сіллю. Додати набрякло насіння льону, бурякове пюре, олія, молоко та ванільний цукор. Перемішати до отримання однорідного тесту

    Крок 3

    Викласти тісто у форму та випікати виріб 50-55 хв. Дати охолонути у формі бл. 7 хв і розрізати по товщині на 2 коржі. Для крему джем з молоком довести до кипіння, всипати кокосову стружку та добре прогріти. Якщо маса занадто густа, влити прибл. 3 ст. л. молока чи води. Промазати сумішшю коржі.

    Крок 4

    Для ганаша розтопити шоколад у киплячому молоці. Дати ганашу злегка загуснути, покрити кейк і прикрасити його горіхами, насінням та сухофруктами. Подати охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Буряковий брауні з шоколадним ганашем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *