Перейти до вмісту
Головна » Буженина з соусом чилі

Буженина з соусом чилі

    Буженина з соусом чилі

    «Діаменю» рецепт “Буженина з соусом чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    480 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 кг свинячої шиї
    – 1 л води
    – 3,5-4 ст. солі
    – чорний перець горошком
    – лавровий лист
    – насіння гірчиці та кропу – на смак
    Для соусу:
    – 100 мл соєвого соусу
    – 50 мл соусу чилі або будь-якого іншого гострого
    – 2 зубчики часнику
    – кінза – на смак

    Покрокове приготування буженини з соусом

    Крок 1

    Змішую воду, сіль, прянощі, доводжу до кипіння, остуджую. Занурюю м’ясо в суміш і залишаю на годину. Після запікаю в рукаві 2 години за температури 150 град.

    Крок 2

    Для соусу часник пропускаю через часник, зелень подрібнюю, все змішую. Додаю соуси – соєвий та чилі, перемішую. Готову буженину злегка обсмажую та змащую соусом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Буженина з соусом чилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *