«Діаменю» рецепт “Буженина з соусом чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
480 ккал
Інгредієнти
– 1,5 кг свинячої шиї
– 1 л води
– 3,5-4 ст. солі
– чорний перець горошком
– лавровий лист
– насіння гірчиці та кропу – на смак
Для соусу:
– 100 мл соєвого соусу
– 50 мл соусу чилі або будь-якого іншого гострого
– 2 зубчики часнику
– кінза – на смак
Покрокове приготування буженини з соусом
Крок 1
Змішую воду, сіль, прянощі, доводжу до кипіння, остуджую. Занурюю м’ясо в суміш і залишаю на годину. Після запікаю в рукаві 2 години за температури 150 град.
Крок 2
Для соусу часник пропускаю через часник, зелень подрібнюю, все змішую. Додаю соуси – соєвий та чилі, перемішую. Готову буженину злегка обсмажую та змащую соусом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!