Перейти до вмісту
Головна » Чіабатта на заквасці

Чіабатта на заквасці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Чіабатта на заквасці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 16 г білків,
    16 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 350 г пшеничного борошна першого ґатунку
    ❯ 1,5 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. сухих дріжджів
    ❯ 1 ст. л. олії з насіння гарбуза
    ❯ 250 мл теплої води
    Для хлібної закваски:
    ❯ 1/2 ч. л. сухих дріжджів
    ❯ 3 ст. л. теплого молока
    ❯ 150 мл теплої води
    ❯ щіпка цукру
    ❯ 150 г пшеничного борошна першого ґатунку

    Покроковий процес приготування чіабатти на заквасці

    Крок 1

    За день до замішування тіста приготувати закваску: змішати в мисці інгредієнти, накрити серветкою та залишити для бродіння на 12 год.

    Крок 2

    Борошно із сіллю просіяти у велике миску, додати дріжджі, закваску, олію та теплу воду. Замісити дуже м’яке тісто і дати йому підійти в теплому місці 3 год. Розділити тісто, що підійшло на дві частини, викласти на вистелений папером для випікання та посипаний борошном деко. Руки обсипати борошном і акуратно сформувати два буханці.
    Дати підійти 20 хв і випікати в духовці до рум’яної скоринки при 220°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Чіабатта на заквасці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *