Перейти до вмісту
Головна » Чурос із шоколадом

Чурос із шоколадом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Чурос із шоколадом іспанські заварні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 950 ккал, 14 г білків,
    67 г жирів, 76 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 150 г борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ 3 яйця
    ❯ цукрова пудра
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 200 г чорного шоколаду

    Покроковий процес приготування чурос із шоколадом

    Крок 1

    Довести до кипіння 250 мл води та розтопити у ній вершкове. масло. Зняти з вогню. Всипати борошно зі щіпкою солі та помішувати, поки маса не почне відставати від стінок посуду. Вбити яйця по одному і перемішувати до отримання заварного однорідного тіста.

    Крок 2

    Обсмажувати чурос у фритюрі бл. 2 хв, викладаючи заварне тісто за допомогою кондитерського мішка. Викласти на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир.

    Крок 3

    Для крему шоколад натерти на великій тертці. Молоко довести до кипіння. Зняти з вогню. Розтопити в ньому шоколад, помішуючи. Подати чурос із кремом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чуррос із шоколадом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *