Рецепт “Чурос із шоколадом іспанські заварні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 950 ккал, 14 г білків,
67 г жирів, 76 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г вершкового масла
❯ 150 г борошна
❯ дрібка солі
❯ рослинна олія для фритюру
❯ 3 яйця
❯ цукрова пудра
❯ 250 мл молока
❯ 200 г чорного шоколаду
Покроковий процес приготування чурос із шоколадом
Крок 1
Довести до кипіння 250 мл води та розтопити у ній вершкове. масло. Зняти з вогню. Всипати борошно зі щіпкою солі та помішувати, поки маса не почне відставати від стінок посуду. Вбити яйця по одному і перемішувати до отримання заварного однорідного тіста.
Крок 2
Обсмажувати чурос у фритюрі бл. 2 хв, викладаючи заварне тісто за допомогою кондитерського мішка. Викласти на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир.
Крок 3
Для крему шоколад натерти на великій тертці. Молоко довести до кипіння. Зняти з вогню. Розтопити в ньому шоколад, помішуючи. Подати чурос із кремом.