Перейти до вмісту
Головна » Царська юшка

Царська юшка

    Царська юшка

    «Діаменю» рецепт “Царська юшка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    71 ккал

    Інгредієнти

    – 2,5 л курячого бульйону
    – будь-яка велика свіжа риба
    – 1 середня морква
    – 1 стебло цибулі порей
    – 1 шматочок кореня селери
    – 1 невелика картоплина
    – чорний перець горошком
    – лавровий лист
    – сіль на смак

    Покрокове приготування юшки

    Крок 1

    Овочі чищу, нарізаю моркву кружальцями, цибулю — кільцями, селера — соломкою. Окремо обсмажую моркву та селеру. У киплячий бульйон кладу цілу картоплю, варю після закипання на малому вогні 10 хвилин, додаю моркву і селеру

    Крок 2

    В окремій каструлі з киплячою підсоленою водою доводжу до кипіння очищену і нарізану шматками рибу, одразу ж перекладаю її в бульйон, варю ще 10 хвилин

    Крок 3

    Додаю порей, перець, лавровий лист, готую 5 хвилин, знімаю з вогню та даю супу настоятися під кришкою 10 хвилин. Після цього дістаю лаврушку і подаю юшку.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Царська юшка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *