«Діаменю» рецепт “Царська юшка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
71 ккал
Інгредієнти
– 2,5 л курячого бульйону
– будь-яка велика свіжа риба
– 1 середня морква
– 1 стебло цибулі порей
– 1 шматочок кореня селери
– 1 невелика картоплина
– чорний перець горошком
– лавровий лист
– сіль на смак
Покрокове приготування юшки
Крок 1
Овочі чищу, нарізаю моркву кружальцями, цибулю — кільцями, селера — соломкою. Окремо обсмажую моркву та селеру. У киплячий бульйон кладу цілу картоплю, варю після закипання на малому вогні 10 хвилин, додаю моркву і селеру
Крок 2
В окремій каструлі з киплячою підсоленою водою доводжу до кипіння очищену і нарізану шматками рибу, одразу ж перекладаю її в бульйон, варю ще 10 хвилин
Крок 3
Додаю порей, перець, лавровий лист, готую 5 хвилин, знімаю з вогню та даю супу настоятися під кришкою 10 хвилин. Після цього дістаю лаврушку і подаю юшку.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!