Перейти до вмісту
Головна » Цукерки з марципана

Цукерки з марципана

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цукерки з марципана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 140 ккал, 2 г білків,
    9 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 30 шт:
    ❯ 100 г марципанової маси
    ❯ 10 цукерок з шоколадно-карамельною начинкою
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 100 г молочного шоколаду
    ❯ 60 г вершкового масла
    Для прикрас:
    ❯ темна та світла шоколадна глазур
    ❯ декоративна посипка

    Покроковий процес приготування цукерок з марципана

    Крок 1

    Марципанову масу розім’яти та сформувати з неї 30 кульок. Кожну цукерку розрізати поперек на 3 рівні частини. У кожну кульку втиснути шматочок цукерки.

    Крок 2

    Вершкове масло розділити на дві рівні частини. На гарячій водяній бані по черзі розтопити обидва види шоколаду з 1/2 вершкового масла. Формочки для цукерок кілька разів змастити шоколадом та дати йому затвердіти.

    Крок 3

    У кожну форму поверх шоколадної маси, злегка втискаючи, викласти по марципановій кульці та полити шоколадом, що залишився.

    Крок 4

    Цукерки, що затверділи, акуратно перекинути на робочу поверхню. Нижню частину цукерок занурити в білу глазур,
    верхню – у темну. Цукерки викласти на сервірувальне блюдо і прикрасити посипанням.

    Мигдаль – рекордсмен серед горіхів за вмістом кальцію. 20 ядер мигдалю – добова норма вітаміну Е!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цукерки з марципана. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *