Рецепт “Цвітна капуста з ковбасою та нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 14 г білків,
13 г жирів, 28 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г цвітної капусти
❯ 2 помідори
❯ 100 г гострої копченої ковбаси
❯ 4 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г вареного або консервованого нуту
❯ 1/2 ч. л. меленого перцю чилі
❯ листочки базиліка або петрушки
❯ сік 1 лимона
Покроковий процес приготування цвітної капусти з ковбасою
Крок 1
Капусту вимити, розділити на суцвіття, бланшувати 3 хв у киплячій підсоленій воді та відкинути на друшляк. Помідори вимити, обсушити та розрізати кожний на 4 частини.
Крок 2
Ковбасу нарізати кубиками. Часник очистити та нарізати кружальцями. У глибокій сковороді нагріти олію та обсмажувати на ньому ковбасу прибл. 2 хв, додати часник, капусту та готувати ще 2 хв.
Крок 3
У сковороду з капустою та ковбасою викласти нут, ретельно перемішати. Приправити страву перцем чилі. Додати
помідори, зелень і сік лимона на смак. Готову страву подати теплою.