Рецепт “Цибульні кільця у клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 9 г білків,
12 г жирів, 10 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 середні цибулини
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ рослинна олія для фритюру
Для кляру:
❯ 100 г борошна
❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
❯ 3 яйця
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ мелений червоний перець
❯ 3 ст. л. сметани
❯ 50 г кропу
Покроковий процес приготування цибульних кільц
Крок 1
Цибулю очистити, нарізати товстими кільцями, збризкати соком лимона і залишити на 2 хв.
Крок 2
Приготувати кляр. Борошно, олію, сметану та яйця з’єднати та ретельно перемішати віночком, щоб не було грудок. Кріп вимити, обсушити, дрібно посікти та додати в кляр. Ще раз перемішати.
Крок 3
У фритюрницю або глибоку сковороду налити олію і розжарити. Кільця цибулі вмочити в кляр, вийняти за допомогою вилки, покласти в фритюр і обсмажувати спочатку з одного, потім з іншого боку до золотистого кольору
Крок 4
Готові цибулинні кільця перекладати на паперовий рушник, щоб скло зайве масло. Добре подати гарячу закуску на листі салату