Перейти до вмісту
Головна » Домашня сирна паста

Домашня сирна паста

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Домашня сирна паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН + 24 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порції:
    ❯ 2 л свіжого молока
    ❯ 7 крапель закваски
    ❯ 1 молода цибулина
    ❯ 1 пучок шніт-цибулі
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ велика морська сіль

    Покроковий процес приготування домашньої сирної пасти

    Крок 1

    Молоко нагріти до 35 °, перелити в глибоку миску, додати закваску і перемішати. Накрити миску кришкою і дати молоку відстоятися 12 год при кімнатній температурі

    Крок 2

    Підготувати глибоку миску та вислати її марлею у кілька шарів так, щоб кінці звисали за борти. Перелити молоко, що згорнулося, в підготовлену миску, кінці марлі підняти та зав’язати. Вузлик з молочною масою підвісити над глибоким посудом на 10 год.

    Крок 3

    Готовий сир злегка розім’яти вилкою. Молоду цибулину вимити, очистити та дрібно нарізати. Шнітт-цибулю промити, перебрати, обсушити та порубати. Підготовлену зелень перемішати з сиром, додати масло і сіль на смак. Сирну масу добре перемішати.

    Сьогодні ми дізналися як готується Домашня сирна паста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *