Рецепт “Домашня сирна паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН + 24 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 6 порції:
❯ 2 л свіжого молока
❯ 7 крапель закваски
❯ 1 молода цибулина
❯ 1 пучок шніт-цибулі
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ велика морська сіль
Покроковий процес приготування домашньої сирної пасти
Крок 1
Молоко нагріти до 35 °, перелити в глибоку миску, додати закваску і перемішати. Накрити миску кришкою і дати молоку відстоятися 12 год при кімнатній температурі
Крок 2
Підготувати глибоку миску та вислати її марлею у кілька шарів так, щоб кінці звисали за борти. Перелити молоко, що згорнулося, в підготовлену миску, кінці марлі підняти та зав’язати. Вузлик з молочною масою підвісити над глибоким посудом на 10 год.
Крок 3
Готовий сир злегка розім’яти вилкою. Молоду цибулину вимити, очистити та дрібно нарізати. Шнітт-цибулю промити, перебрати, обсушити та порубати. Підготовлену зелень перемішати з сиром, додати масло і сіль на смак. Сирну масу добре перемішати.