Перейти до вмісту
Головна » Дріжджові вертушки з джемом

Дріжджові вертушки з джемом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Дріжджові вертушки з джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 40 ВИРОБІВ:
    ❯ 700 г борошна
    ❯ 1 пакетик сухих пекарських дріжджів
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 250 г вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1 яйце + 1 жовток для змащування
    Для начинки та подачі:
    ❯ 100 г товчених горіхів асорті
    ❯ 150 г густого джему
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування вертушок з джемом

    Крок 1

    Вершкове масло нарізати кубиками та розм’якшити. Вершки нагріти до кімнатної температури.

    Крок 2

    У глибоку миску просіяти борошно із сіллю, додати цукор, дріжджі та добре перемішати. Покласти вершкове масло, вбити яйце і, вливаючи тонким струмком вершки, вимісити гладке еластичне тісто.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати вистелений пергаментом лист.

    Крок 4

    Тісто тонко розкотити та нарізати невеликими трикутниками (за бажанням – фігурним ножем). Для начинки джем перемішати з товченими горіхами.

    Крок 5

    На кожен трикутник покласти трохи начинки та згорнути трикутники рулетики. Вироби перекласти на лист.

    Крок 6

    Жовток розбовтати з 1 ст. л. води та змастити вироби за допомогою кулінарного пензлика. Випікати вертушки 15-20 хв. Готові вироби гарячими посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Дріжджові вертушки з джемом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *