Перейти до вмісту
Головна » Дріжджовий пиріг з сиром та ягодами

Дріжджовий пиріг з сиром та ягодами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Дріжджовий пиріг з сиром та ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 430 ккал

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 300 г будь-яких заморожених ягід
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 240 мл молока
    ❯ 240 г цукру
    ❯ 20 г свіжих дріжджів
    ❯ щіпка солі
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 4 яйця
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 1 пакетик сухої суміші для приготування ванільного пудингу
    ❯ 70 г родзинок
    ❯ 2 ст. л. цукрової пудри

    Покроковий процес приготування дріжджового пирігу

    Крок 1

    Заморожені ягоди викласти в друшляк і дати їм розтанути. Глибокий лист вистелити папером для випічки.

    Крок 2

    Вершкове масло нарізати маленькими кубиками, розтопити на слабкому вогні та дати охолонути. У каструлі нагріти 120 г молока, додати 45 г цукру та перемішати.

    Крок 3

    Дріжджі розкришіть у велику миску. Додати тепле молоко із цукром, всипати сіль і перемішати.

    Крок 4

    Зверху просіяти борошно. Додати яйце і ретельно вимісити. Накрити каструлю з тестом рушником та залишити в теплому місці для підйому на 1 год.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Жовтки трьох яєць відокремити від білків і перемішати з сиром. Додати 100 г цукру, 120 мл молока та суміш для пудингу. Ретельно перемішати.

    Крок 6

    Тісто розкотити та викласти на підготовлений лист. Розподілити зверху ягоди, сирну начинку та родзинки. Випікати 25 хв.

    Крок 7

    Білки збити міксером з цукром, що залишився, в міцну піну. Розподілити поверх сирної начинки з родзинками рівним шаром. Випікати ще 15 хв. при 170°. Дати трохи охолонути та потім посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Дріжджовий пиріг з сиром та ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *