Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Еклери” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Для тесту:
– 30 г гарбузового борошна
– 1 ч. л. ксантанової камеді
– дрібка солі
– 75 мл гарячої води
– 1 яйце
Для начинки:
– по 10 г зелені щавлю, кропу та петрушки
– 1 відварене яйце
– 100 г знежиреного низькобілкового сиру
– дрібка солі
Процес приготування еклерів
Крок 1
Гарбузове борошно змішати з ксантановою камеддю та сіллю. Додати гарячу воду та перемішати ложкою до однорідності. Залишити при кімнатній температурі до остигання. Додати яйце. Збити до кремоподібної структури.
Крок 2
Збити до кремоподібної структури. За допомогою кондитерського мішка сформувати еклери (6 штук). Поставити в розігріту до 200 град. духовку на 25 хв. Не відкривати духовку під час випікання!
Крок 3
Остудити. Для начинки змішати подрібнену зелень, нарізане кубиками яйце, сир, сіль. Розрізати еклери вздовж, покласти начинку та з’єднати. За один прийом їжі можна з’їсти 2 еклери.