«Діаменю» рецепт “Фарширована риба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
77 ккал
Інгредієнти
– 1 тушка (500 г) риби
– 1 яйце
– 50 мл молока
– 3 ст. Псіліум
– 1 цибулина
– 2-3 зубчики часнику
– 100 г майонезу
– петрушка
– кріп
– сіль і перець – на смак
– рослинна олія
Покрокове приготування фаршированої риби
Крок 1
Рибу чищу, потрошу, промиваю. Акуратно відокремлюю шкіру від м’яса та кісток так, щоб вона залишилася з головою та хвостом.
Крок 2
Ретельно вибираю з м’яса кісточки, пропускаю через м’ясорубку, додаю яйце, молоко, подрібнена цибуля, псилліум, сіль і перець, перемішую. Начиняю шкіру.
Крок 3
Викладаю на змащене рослинною олією лист. Змішую майонез, рубаний часник і зелень, сіль, перець, змащу рибу. Запікаю у духовці при 180 градусів 40 хвилин. Охолоджую і нарізаю кружальцями.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!