Перейти до вмісту
Головна » Фарширована риба

Фарширована риба

    Фарширована риба

    «Діаменю» рецепт “Фарширована риба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    77 ккал

    Інгредієнти

    – 1 тушка (500 г) риби
    – 1 яйце
    – 50 мл молока
    – 3 ст. Псіліум
    – 1 цибулина
    – 2-3 зубчики часнику
    – 100 г майонезу
    – петрушка
    – кріп
    – сіль і перець – на смак
    – рослинна олія

    Покрокове приготування фаршированої риби

    Крок 1

    Рибу чищу, потрошу, промиваю. Акуратно відокремлюю шкіру від м’яса та кісток так, щоб вона залишилася з головою та хвостом.

    Крок 2

    Ретельно вибираю з м’яса кісточки, пропускаю через м’ясорубку, додаю яйце, молоко, подрібнена цибуля, псилліум, сіль і перець, перемішую. Начиняю шкіру.

    Крок 3

    Викладаю на змащене рослинною олією лист. Змішую майонез, рубаний часник і зелень, сіль, перець, змащу рибу. Запікаю у духовці при 180 градусів 40 хвилин. Охолоджую і нарізаю кружальцями.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Фарширована риба. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *