Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані кальмари

Фаршировані кальмари

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фаршировані кальмари” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал, 28г білків,
    18 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 тушки кальмарів, готових до кулінарної обробки
    ❯ 100 г хлібних крихт
    ❯ по 2 ст. л. рубаної петрушки, базиліка та зеленої цибулі
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ 2 філе анчоуса
    ❯ терта цедра 1 лимона
    ❯ 2 ст. л. тертого пармезану
    ❯ оливкова олія
    ❯ 200 г помідорів чері

    Покроковий процес приготування фаршированих кальмарів.

    Крок 1

    Щупальці кальмарів відрізати та дрібно порубати. Часник очистити та потовкти. Анчоуси дрібно нарізати. Помідори вимити, обсушити та нарізати половинками

    Крок 2

    Для начинки хлібні крихти змішати із зеленню, додати часник, перець, цедру та анчоуси, підмішати рубані щупальця, пармезан, влити трохи олії та перемішати. Тушки наповнити масою і скріпити дерев’яними шпажками.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200 °. На пательні обсмажувати підготовлені кальмари по 2 хв з кожного боку. Перекласти у форму для запікання. Додати помідори та запікати 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані кальмари. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *