Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані квітки цукіні

Фаршировані квітки цукіні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Фаршировані квітки цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 20 квіток цукіні
    ❯ 200 г філе лосося без шкіри
    ❯ 60 мл вершків
    ❯ 100 г рикоти
    ❯ жменя оливок без кісточки
    ❯ 20 г каперсів
    ❯ 2 в’ялені помідори
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування квітків цукіні

    Крок 1

    Оливки, каперси та помідори дрібно нарізати. Рибу подрібнити за допомогою блендера та збити в пишну масу з рикотою та вершками та перемішати з оливками, каперсами та помідорами. Масу посолити, поперчити та приправити соком лимона до смаку.

    Крок 2

    З квіток видалити тичинки. Наповнити квітки рибною масою, кінчики пелюсток загорнути.

    Крок 3

    Квітки обсмажувати в киплячому маслі до золотистого кольору та викладати на паперовий рушник. Подати гарячими, збризкавши соком лимона. В окремому посуді сервірувати салат із помідорів з каперсами та оливками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані квітки цукіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *