Рецепт “Фаршировані квітки цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 20 квіток цукіні
❯ 200 г філе лосося без шкіри
❯ 60 мл вершків
❯ 100 г рикоти
❯ жменя оливок без кісточки
❯ 20 г каперсів
❯ 2 в’ялені помідори
❯ 1/2 лимона
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування квітків цукіні
Крок 1
Оливки, каперси та помідори дрібно нарізати. Рибу подрібнити за допомогою блендера та збити в пишну масу з рикотою та вершками та перемішати з оливками, каперсами та помідорами. Масу посолити, поперчити та приправити соком лимона до смаку.
Крок 2
З квіток видалити тичинки. Наповнити квітки рибною масою, кінчики пелюсток загорнути.
Крок 3
Квітки обсмажувати в киплячому маслі до золотистого кольору та викладати на паперовий рушник. Подати гарячими, збризкавши соком лимона. В окремому посуді сервірувати салат із помідорів з каперсами та оливками.