«Діаменю» рецепт “Фаршировані томати” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
28 ккал
Інгредієнти
– 4 томати
– 150 г зеленого горошку
– 120 г шинки
– 2 яйця
– 10 г зелені петрушки
– 100 г редис
Покрокове приготування фаршированих томатів
Крок 1
Зрізаю у томатів верхівки, ложечкою видаляю насіння та частину м’якоті. Шинку дрібно рубаю, з’єдную з
горошком і заповнюю цією масою помідори.
Крок 2
Один помідор розрізаю вертикально навпіл, дістаю м’якуш і нарізаю смужками, які прикріплюю у вигляді ручок до кожного томату.
Крок 3
Яйця, зварені круто, дрібно рублю, змішую з подрібненою зеленню петрушки та укладаю рівномірним шаром
на блюдо. Зверху поміщаю кошики з томатів, а навколо викладаю редис
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!