Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані томати

Фаршировані томати

    Фаршировані томати

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані томати” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    28 ккал

    Інгредієнти

    – 4 томати
    – 150 г зеленого горошку
    – 120 г шинки
    – 2 яйця
    – 10 г зелені петрушки
    – 100 г редис

    Покрокове приготування фаршированих томатів

    Крок 1

    Зрізаю у томатів верхівки, ложечкою видаляю насіння та частину м’якоті. Шинку дрібно рубаю, з’єдную з
    горошком і заповнюю цією масою помідори.

    Крок 2

    Один помідор розрізаю вертикально навпіл, дістаю м’якуш і нарізаю смужками, які прикріплюю у вигляді ручок до кожного томату.

    Крок 3

    Яйця, зварені круто, дрібно рублю, змішую з подрібненою зеленню петрушки та укладаю рівномірним шаром
    на блюдо. Зверху поміщаю кошики з томатів, а навколо викладаю редис

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані томати. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *