Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані яблука з печінкою

Фаршировані яблука з печінкою

    Фаршировані яблука

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані яблука з печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    181 ккал

    Інгредієнти

    – 6 яблук
    – по 100 г фаршу та яловичої печінки
    – 200 мл білого сухого вина
    – цибулина
    – 2 ст. соку лимона
    – 1 ст. в’ялених томатів
    – 2 зубчики часнику
    – сіль
    – перець
    – 0,5 ст. сухого листя шавлії

    Покроковий процес приготування фаршированих яблук

    Крок 1

    На рослинній олії жарю цибулю, потім часник. Додаю фарш, перемішую, готую 5 хвилин. Всипаю нарізану підготовлену печінку, обсмажую ще 5 хвилин. Вимикаю вогонь, додаю нарізані шматочками томати, шавлія.

    Крок 2

    У яблук зрізаю верх, вирізаю серцевину, залишаючи стінки товщиною 0,5-1 см. м’якуш збризкую соком лимона, додаю в фарш, солю та перчу на смак

    Крок 3

    Наповнюю начинкою яблучні «чашечки», кладу на кожну шматочок вершкового масла і накриваю зрізаними верхівками. Поливаю вином і запікаю 25 хвилин при 200 град., поливаючи яблука соком, що виділяється.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані яблука з печінкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *