«Діаменю» рецепт “Фаршировані яблука з печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
181 ккал
Інгредієнти
– 6 яблук
– по 100 г фаршу та яловичої печінки
– 200 мл білого сухого вина
– цибулина
– 2 ст. соку лимона
– 1 ст. в’ялених томатів
– 2 зубчики часнику
– сіль
– перець
– 0,5 ст. сухого листя шавлії
Покроковий процес приготування фаршированих яблук
Крок 1
На рослинній олії жарю цибулю, потім часник. Додаю фарш, перемішую, готую 5 хвилин. Всипаю нарізану підготовлену печінку, обсмажую ще 5 хвилин. Вимикаю вогонь, додаю нарізані шматочками томати, шавлія.
Крок 2
У яблук зрізаю верх, вирізаю серцевину, залишаючи стінки товщиною 0,5-1 см. м’якуш збризкую соком лимона, додаю в фарш, солю та перчу на смак
Крок 3
Наповнюю начинкою яблучні «чашечки», кладу на кожну шматочок вершкового масла і накриваю зрізаними верхівками. Поливаю вином і запікаю 25 хвилин при 200 град., поливаючи яблука соком, що виділяється.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!