Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані яблука

Фаршировані яблука

    Фаршировані яблука

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані яблука” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 5 твердих яблук
    – 3 яблука м’яких
    – сортів
    – 1 яйце
    – лимон
    – 1 ч. л. кориці
    – 1-2 ст.л. Псіліум
    – мелений мускатний горіх
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування фаршированих яблук

    Крок 1

    М’які яблука очищаю, видаляю насіннєву. коробочку, нарізаю кубиками, заливаю лимонним соком. Змішую яйце, замінник цукру, псилліум, лимонну цедру, корицю та мускатний горіх. Перемішую із яблуками.

    Крок 2

    З твердих яблук зрізаю верх, видаляю серцевину і частину м’якоті, щоб вийшли філіжанки. Заповнюю начинкою. Запікаю в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин

    Крок 3

    У чашу мультиварки вливаю рослинну олію, обсмажую нарізану невеликими шматочками курку по 5-7 хвилин з кожною сторони. Коли м’ясо трохи зарум’яниться, вливаю соус і готую близько 15 хвилин до загусання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані яблука. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *