Перейти до вмісту
Головна » Феттучіні з кабачків

Феттучіні з кабачків

    Феттучіні з кабачків

    «Діаменю» рецепт “Феттучіні з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    62 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г кабачків
    – 100 г цибулі
    – 150 г курячої печінки
    – 30 г кислого солодкого яблука
    – 2 г часнику
    – 2 ч. л. оливкової рафінованої олії

    Покрокове приготування феттучіні з кабачків

    Крок 1

    Печінку нарізаю довільними шматками. Кабачок розрізаю вздовж і за допомогою овочечистки нарізаю довгими смужками. Яблуко нарізаю тонкими скибочками

    Крок 2

    На сковороді розігріваю олію, додаю цибулю, нарізану часточками. Обсмажую до золотистого кольору. Додаю нарізані кабачки та печінку. Солю та тушу 10 хвилин під кришкою.

    Крок 3

    Додаю яблука. Вогонь зменшую і, помішуючи, жарю до готовності. Не більше ніж 10 хвилин. Солю, перчу, кладу часник

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Феттучіні з кабачків. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *