«Діаменю» рецепт “Феттучіні з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
62 ккал
Інгредієнти
– 300 г кабачків
– 100 г цибулі
– 150 г курячої печінки
– 30 г кислого солодкого яблука
– 2 г часнику
– 2 ч. л. оливкової рафінованої олії
Покрокове приготування феттучіні з кабачків
Крок 1
Печінку нарізаю довільними шматками. Кабачок розрізаю вздовж і за допомогою овочечистки нарізаю довгими смужками. Яблуко нарізаю тонкими скибочками
Крок 2
На сковороді розігріваю олію, додаю цибулю, нарізану часточками. Обсмажую до золотистого кольору. Додаю нарізані кабачки та печінку. Солю та тушу 10 хвилин під кришкою.
Крок 3
Додаю яблука. Вогонь зменшую і, помішуючи, жарю до готовності. Не більше ніж 10 хвилин. Солю, перчу, кладу часник
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!