«Діаменю» рецепт “Філе індички з овочами на грилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
121 ккал
Інгредієнти
❯ 400 г філе індички
❯ 1 баклажан
❯ 1 цукіні
❯ 1 перець
❯ прянощі (паприка, чебрець)
❯ зелень – на смак
❯ 1 ст. оливкової олії
Покрокове приготування філе індички на грилі
Крок 1
Філе індички мою та обсушую паперовим рушником. Нарізаю шматочками. Овочі мої, очищаю та нарізаю тонкими скибочками.
Крок 2
Змішую оливкову олію з прянощами, з’єдную її з м’ясом і овочами.
Крок 3
Готую на грилі, витримуючи по 5-7 хвилин із кожного боку. Подаю гарячим, посипавши свіжою зеленню.