Перейти до вмісту
Головна » Філе індички з овочами на грилі

Філе індички з овочами на грилі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Філе індички з овочами на грилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    121 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 г філе індички
    ❯ 1 баклажан
    ❯ 1 цукіні
    ❯ 1 перець
    ❯ прянощі (паприка, чебрець)
    ❯ зелень – на смак
    ❯ 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування філе індички на грилі

    Крок 1

    Філе індички мою та обсушую паперовим рушником. Нарізаю шматочками. Овочі мої, очищаю та нарізаю тонкими скибочками.

    Крок 2

    Змішую оливкову олію з прянощами, з’єдную її з м’ясом і овочами.

    Крок 3

    Готую на грилі, витримуючи по 5-7 хвилин із кожного боку. Подаю гарячим, посипавши свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе індички з овочами на грилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *