Рецепт “Філе лосося з м’ятним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 290 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 400 г філе лосося
– 8 помідорів чері
– 1 стручок солодкого перцю
– 2 ч. л. сушеного чебрецю
– 9 стіл. л. оливкової олії
– 30 г м’яти
-1 ч. ложка бальзамічного оцту
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування Філе лосося
Крок 1
Рибне філе вимити, обсушити та крупно нарізати. Посолити, поперчити та посипати чебрецем. Солодкий перець вимити, розрізати навпіл, видалити плодоніжку з насінням, м’якуш нарізати соломкою. Помідори черрі вимити та розрізати на половинки.
Крок 2
У сковороді розігріти 2 ст. л. олії та обсмажити солодкий перець. Додати помідори чері, перемішати, смажити 5 хв. і викласти. У сковороду додати 1 ст. л. олії та швидко обсмажити шматки лосося з кожного боку. Викласти на овочі.
Крок 3
Для соусу м’яту, оливкову олію та бальзамічний оцет подрібнити у блендері. Трохи посолити, полити їм рибу з овочами та подати на стіл.