Перейти до вмісту
Головна » Філе лосося з м’ятним соусом

Філе лосося з м’ятним соусом

    Філе лосося з м'ятним соусом

    Рецепт “Філе лосося з м’ятним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 400 г філе лосося
    – 8 помідорів чері
    – 1 стручок солодкого перцю
    – 2 ч. л. сушеного чебрецю
    – 9 стіл. л. оливкової олії
    – 30 г м’яти
    -1 ч. ложка бальзамічного оцту
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування Філе лосося

    Крок 1

    Рибне філе вимити, обсушити та крупно нарізати. Посолити, поперчити та посипати чебрецем. Солодкий перець вимити, розрізати навпіл, видалити плодоніжку з насінням, м’якуш нарізати соломкою. Помідори черрі вимити та розрізати на половинки.

    Крок 2

    У сковороді розігріти 2 ст. л. олії та обсмажити солодкий перець. Додати помідори чері, перемішати, смажити 5 хв. і викласти. У сковороду додати 1 ст. л. олії та швидко обсмажити шматки лосося з кожного боку. Викласти на овочі.

    Крок 3

    Для соусу м’яту, оливкову олію та бальзамічний оцет подрібнити у блендері. Трохи посолити, полити їм рибу з овочами та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе лосося з м’ятним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *