Перейти до вмісту
Головна » Філе в кроповому соусі

Філе в кроповому соусі

    Філе в кроповому соусі

    «Діаменю» рецепт “Філе в кроповому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    – 450 г філе минтаю
    – 200 мл сметани
    – 50 г кропу
    – зубчик часнику
    – 20 мл лимонного соку
    – сіль і мелений чорний перець – на смак
    – 10 мл рослинної олії
    – 10 г петрушки

    Покрокове приготування філе в соусі

    Крок 1

    Філе розрізаю на великі порційні шматки. Викладаю на дошку так, щоб шматочки не торкалися один одного. Солю, перчу.

    Крок 2

    Форму для запікання змащую олією. Викладаю філе минтаю в один шар. Для соусу в глибоку тарілку виливаю сметану, додаю свіжий лимонний сік.

    Крок 3

    Кріп і петрушку промиваю під проточною водою, просушую і дрібно рубаю. Часник очищаю та пропускаю через прес. Додаю до сметани та перемішую. Поливаю рибу соусом. Запікаю філе при 180 град. 30 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе в кроповому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *