«Діаменю» рецепт “Французький суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
61 ккал
Інгредієнти
– 400-500 г курячого філе
– 400 г картоплі
– 200 г плавленого сиру
– 180 г моркви
– 150 г цибулі
– сіль і чорний перець – на смак
– 2 горошини запашного перцю
– 2-3 лаврові листи
Покрокове приготування французького супу
Крок 1
У каструлю з 3 л води кладу м’ясо, доводжу до кипіння, знімаю піну, додаю 1 ч.л. солі, горошок перець, лавровий лист.
Крок 2
Відварюю 20 хвилин, м’ясо дістаю, всипаю нарізаний кубиками картопля, варю до готовності.
Крок 3
Подрібнену цибулю і натерту моркву пасерую на олії, солю, перчу. Заправляю засмажкою суп, варю 7 хвилин. Викладаю нарізане м’ясо та натертий сир, перемішую. Томлю, поки сир не розплавиться
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!