Перейти до вмісту
Головна » Французький суп

Французький суп

    Французький суп

    «Діаменю» рецепт “Французький суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    61 ккал

    Інгредієнти

    – 400-500 г курячого філе
    – 400 г картоплі
    – 200 г плавленого сиру
    – 180 г моркви
    – 150 г цибулі
    – сіль і чорний перець – на смак
    – 2 горошини запашного перцю
    – 2-3 лаврові листи

    Покрокове приготування французького супу

    Крок 1

    У каструлю з 3 л води кладу м’ясо, доводжу до кипіння, знімаю піну, додаю 1 ч.л. солі, горошок перець, лавровий лист.

    Крок 2

    Відварюю 20 хвилин, м’ясо дістаю, всипаю нарізаний кубиками картопля, варю до готовності.

    Крок 3

    Подрібнену цибулю і натерту моркву пасерую на олії, солю, перчу. Заправляю засмажкою суп, варю 7 хвилин. Викладаю нарізане м’ясо та натертий сир, перемішую. Томлю, поки сир не розплавиться

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Французький суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *