Перейти до вмісту
Головна » Фрітата зі шпинатом

Фрітата зі шпинатом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Фрітата зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4-6 порцій:
    ❯ 150 г м’якого сиру (напр., моцарели, фети)
    ❯ 2 жмені молодого шпинату
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 8 яєць
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ сік лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування фрітати

    Крок 1

    Шпинат та зелену цибулю промити, перебрати та обсушити. Зелена цибуля і 2/3 шпинату порубати. Нерубаний шпинат і трохи зеленої цибулі відкласти для подачі. Сир крупно скришити або нарізати.

    Крок 2

    У мисці яйця розбовтати з молоком, додати 1/2 сиру, посолити, поперчити та приправити паприкою. Цибулину очистити, нарізати тонкими кільцями та обсмажити на сковороді на 1 ст. л. олії до прозорості.

    Крок 3

    Додати масло, що залишилося, добре нагріти та вилити на сковороду яєчно-молочну суміш з сиром.

    Крок 4

    Фритату готувати на середньому вогні 3 хв, викласти рівним шаром зелену цибулю та шпинат і готувати, поки вона не підрум’яниться по краях і її можна буде легко підняти лопаткою.

    Крок 5

    Фритату посипати сиром, що залишився, зняти з вогню і поставити під гарячий гриль духовки на 2-3 хв. Готову фритату подати гарячою, посипавши рубаною зеленою цибулею. Свіжий шпинат збризкати рослинною олією та соком лимона.

    Сьогодні ми дізналися як готується Фрітата зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *