Перейти до вмісту
Головна » Гарбузове морозиво

Гарбузове морозиво

    Гарбузове морозиво

    «Діаменю» рецепт “Гарбузове морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г м’якоті гарбуза
    – 400 мл кокосового молока
    – 2 ч. л. екстракту ванілі
    – 1 ч. л. кориці
    – порошок стевії та прянощі (мускатний горіх, імбир, гвоздика) – на смак
    – 1/4 ч. л. солі

    Покрокове приготування гарбузового морозива

    Крок 1

    Гарбуз відварюю до готовності, доводжу до пюреподібного стану за допомогою блендера. Змішую в мисці гарбузове пюре, кокосове молоко, екстракт ванілі, корицю та інші прянощі, підсолоджувач та сіль. Краще за допомогою блендера, щоб досягти однорідної консистенції.

    Крок 2

    Ставлю в морозильну камеру на годину. Потім дістаю десерт із морозилки та знову збиваю у блендері. Розкладаю суміш по склянках і знову ставлю в морозильну камеру на три-чотири години.

    Крок 3

    Знімаю з вогню, додаю вершки та ставлю знову на плиту, щоб суп-пюре підігрівся і став однорідним. Перед
    подачею посипаю подрібненою зеленню петрушки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузове морозиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *