Перейти до вмісту
Головна » Гарбузове печиво

Гарбузове печиво

    Гарбузове печиво

    «Діаменю» рецепт “Гарбузове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г гарбуза
    – 100 г вівсяних пластівців
    – 5 ст. рослинної олії
    – кориця
    – сіль та цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування гарбузового печива

    Крок 1

    Гарбуз розрізаю на шматочки, посипаю корицею і запікаю в духовці за 180 град. до готовності (приблизно протягом години).

    Крок 2

    Ложкою дістаю м’якуш, розминаю. В отриману масу додаю цукрозамінник, сіль, олію.

    Крок 3

    Вівсяні пластівці разом із корицею підсмажую на сухій сковороді до золотистого кольору, а потім змалюю в кавомолці чи блендері.

    Крок 4

    З’єдную гарбуз і пластівці. В масу можна ще покласти горіхи, сухофрукти за бажанням. Випікаю пів години в духовці за 180 градусів

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузове печиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *