«Діаменю» рецепт “Гарбузові сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
211 ккал
Інгредієнти
– 300 г гарбуза
– 1 яблуко
– 1 куряче яйце
– 100 г сиру
– 1 ст. кефіру
– 5 ст. вівсяного борошна
– замінник цукру – на смак
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– пакетик ваніліну
Покрокове приготування гарбузових сирників
Крок 1
Очищений гарбуз і яблуко натираю на дрібній тертці. Додаю яйце, сир, замінник цукру, ванілін, кефір та розпушувач тіста. Усе ретельно перемішую, всипаю вівсяне борошно. Тісто має вийти досить рідким.
Крок 2
Даю йому постояти близько десяти хвилин. Потім розкладаю за силіконовими формами та ставлю у розігріту духовку. Випікаю за 180 градусів близько 15-20 хвилин.
Крок 3
Готовим сирникам даю трохи охолонути. Витягаю з форм і подаю з медом або сметаною у теплому вигляді.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!