Перейти до вмісту
Головна » Гарбузові сирники

Гарбузові сирники

    Гарбузові сирники

    «Діаменю» рецепт “Гарбузові сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    211 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г гарбуза
    – 1 яблуко
    – 1 куряче яйце
    – 100 г сиру
    – 1 ст. кефіру
    – 5 ст. вівсяного борошна
    – замінник цукру – на смак
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – пакетик ваніліну

    Покрокове приготування гарбузових сирників

    Крок 1

    Очищений гарбуз і яблуко натираю на дрібній тертці. Додаю яйце, сир, замінник цукру, ванілін, кефір та розпушувач тіста. Усе ретельно перемішую, всипаю вівсяне борошно. Тісто має вийти досить рідким.

    Крок 2

    Даю йому постояти близько десяти хвилин. Потім розкладаю за силіконовими формами та ставлю у розігріту духовку. Випікаю за 180 градусів близько 15-20 хвилин.

    Крок 3

    Готовим сирникам даю трохи охолонути. Витягаю з форм і подаю з медом або сметаною у теплому вигляді.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузові сирники. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *