Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий пиріг

Гарбузовий пиріг

    Гарбузовий пиріг

    «Діаменю» рецепт “Гарбузовий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,3 ХО
    210 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г гарбуза
    – 100 г вівсяних пластівців
    – 5 ст. рослинної олії
    – кориця, сіль і цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування гарбузового пирога

    Крок 1

    Очищаю гарбуз від насіння, шкірку залишаю. Нарізаю невеликими шматочками, посипаю корицею і запікаю в духовці за температури 180 градусів близько години.

    Крок 2

    М’якуш відокремлюю від шкірки та розминаю виделкою. Додаю цукрозамінник та олію. Вівсяні пластівці підсушую до золотистого кольору на сухій сковороді, посипавши корицею.

    Крок 3

    Даю трохи охолонути та подрібнюю в кавомолці. Виходить вівсяне борошно. Змішую гарбузове пюре з борошном. Викладаю у форму і випікаю при температурі 180 градусів 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *